N:o 1 AFRO-, AASIAALAIS- JA INTIAALISET PÄIVITYSKAUPPA

Elintarvikkeita ja kosmetiikkaa, helposti saatavilla.

Uudet tuotteet

14.95 Inc. ALV

Kuivatuotteet, tee, kahvi

Alibaba Kashmiri Tea Pink 100 g

4.95 Inc. ALV
15.99 Inc. ALV
8.45 Inc. ALV
2.25 Inc. ALV
17.95 Inc. ALV
8.89 Inc. ALV
10.95 Inc. ALV

SUOSITUIN

Tietoja Spicetownin verkkokaupasta

Spicetown.fi on verkkokauppa, joka on erikoistunut etnisiin elintarvikkeisiin. Ympäri Suomea asuu paljon ulkomaalaisia, joilla ei ole pääsyä omien maiden tuotteisiin ja halusimme tuoda ratkaisun heille saada niitä. Asiakaskuntamme sijaitsee ympäri Suomea ja toimitamme Postin ja DBSchenkerin kautta melkeinpä kaikkialle lähimpään noutopisteeseen tai kotiin asti.

Kaikilla ei ole autoa tai välimatkat ovat liian pitkiä, joten verkkokaupasta on helppo tilata tarpeen mukaan vaikka puhelimen välityksellä.

Spicetown.fi on helppo tapa löytää uusia makuja ja suosikkituotteita. Valikoimassamme on yli satoja tuotteita, joista löydät sopivan lisän arkiruokiisi. Joitakin tuotteistamme ei ole vielä lisätty verkkokauppaan, mutta lisäämme jatkuvasti lisää tuotteita. Jos koet jonkin tuotteen puuttuvan, ota meihin yhteyttä ja katsomme onko sitä mahdollista lisätä kauppaan.

Kaupassamme on laaja kirjo erilaisia tuotteita myös kosmetiikassa. Meiltä löydät esimerkiksi kosteusvoiteet, hiustenhoitotuotteet, öljyt ja lasten tuotteet. Monet asiakkaistamme suosivat Shea Butter tuotteita ja löydät ihanat voiteet ja hoitoaineet, joissa sitä on. Muutamia merkkejä, joita meiltä löytyy ovat Cantu, Shea Moisture, Niharti, Fair and White ja Vaseline.

Valitse laajasta valikoimastamme suosikkituotteesi - tai löydä ne. Laajennamme jatkuvasti tuotevalikoimaamme ja tuomme asiakkaillemme uusia tuotteita eri valmistajilta. Löydät myös reseptejä verkkosivustoltamme: Reseptit

Spicetown takaa erinomaisen asiakastuen kaikkiin tarpeisiisi! Ota rohkeasti yhteyttä saadaksesi paremman ostokokemuksen. Meihin saat parhaiten yhteyden Facebookin chatin kautta. Palvelemme myös suomeksi ja Suomalainen.

Mukavia ostoksia!

Kauppa
syöminen ruokaa ruoanlaitto ruokakauppa chili pippuri mauste